Over Ekkanti

Waar komt de naam “Ekkanti” vandaan?
Ekkanti komt uit het Esperanto (wereldtaal) en betekent “een lied aanheffen”.

Esperanto verbindt mensen afkomstig uit allerlei landen en culturen, doordat zij kunnen communiceren in dezelfde taal. Ook musiceren verbindt. Zelfs als mensen elkaars taal niet spreken, kunnen zij toch met veel plezier met elkaar musiceren en van elkaars muziek leren!

Bij Ekkanti Muziekatelier kunnen kinderen en volwassenen terecht voor muziekonderwijs (pianoles, klassiek zangles, muziekcursussen). DE INDIVIDUELE LESSEN WORDEN GEGEVEN BIJ U THUIS, u hoeft er de deur dus niet voor uit! Ik geef les in SOEST, HOOGLAND en AMERSFOORT-NOORD.

Ekkanti is een initiatief van Marca Hanegraaff. Informatie over Marca als muziekdocent vind u hieronder. Informatie over Marca als klassiek sopraan is te vinden op www.marcahanegraaff.nl

Naast haar werk als muziekdocent geeft Marca aandachttrainingen (mindfulness) aan kinderen. Info hierover op: www.kidsmindfulness.nl

De docent

Ik ben Marca Hanegraaff en kom uit een muzikaal nest waarin veel gemusiceerd werd. Als jong meisje begon ik met pianolessen. Na de middelbare school koos ik voor de studie Schoolmuziek aan het Utrechts Conservatorium. Later ontdekte ik het zingen en voltooide de studie Klassiek Solozang aan de Schumann Academie.

Behalve dat ik regelmatig optreed, zowel solistisch als in koorverband (zie Concertagenda) geef ik met heel veel plezier les, zowel aan kinderen als aan volwassenen.

Neem gerust een kijkje op mijn website en ontdek welke lessen en cursussen je kunt volgen!