Foto’s

Cursus Muziekplezier van 1 tot 4 in Zeist

Bij het KunstenHuis in Zeist geef ik de cursus “Muziekplezier van 1 tot 4”. Onderstaande foto’s geven een indruk van de lessen.

Leerlingenuitvoering januari 2019

Op zaterdag 19 januari 2019 werd de leerlingenuitvoering gegeven in de mooie concertzaal van het KunstenHuis in Zeist. Dat was wel heel speciaal: zo’n mooi podium en een prachtige vleugel om op te spelen!

Leerlingenuitvoering december 2017

Op 1 december 2017 werd de leerlingenuitvoering gegeven in verzorgingshuis Molenschot in Soest. De ouderen hadden een leuke middag en de leerlingen leerden voor bekend én onbekend publiek te spelen. De sfeer was heel ongedwongen en dat hielp de leerlingen om zonder al te veel zenuwen hun muziek te laten horen! Het thema was FEEST!

Leerlingenuitvoering juni 2016

Op 11 juni 2016 was er weer een leuke leerlingenuitvoering, waaraan maar liefst 11 kinderen deelnamen! Met wat verbouwen, paste het weer nét in de huiskamer. Er werd piano gespeeld en gezongen en na afloop kon iedereen gezellig napraten met een hapje en een drankje!

Leerlingenuitvoering oktober 2014

Het paste nog nét in de huiskamer: 6 kinderen uit de lespraktijk deden mee met de leerlingenuitvoering in oktober 2014. De stukjes en liedjes werden aan elkaar verbonden door een leuk verhaal. Daardoor bleef iedereen geboeid!

 Leerlingenuitvoering 2013

Tijdens deze uitvoering speelden en zongen zowel individuele leerlingen, als kinderen van het kinderkoor. Een leuke combinatie, met veel afwisseling! Een vader begeleidde het kinderkoor op de piano. Zo had Marca haar handen vrij om te dirigeren.

Zomermuziek-creatief-week 2013

Tijdens de zomermuziekweken in 2012 en 2013 kwamen een aantal kinderen een week lang elke ochtend muziek maken, zingen, tekenen, schilderen en knutselen. Het thema van de weken was: “Een muzikale wereldreis”. Een impressie zie je hieronder.

Uitvoering kinderkoor juni 2012

Het thema van deze uitvoering was: “Een duik in een zee vol liedjes”. Liedjes over vissen, water, piraten, enz. werden gezongen en uitgebeeld. Eén van de moeders schilderde een mooi decor!

Uitvoering kinderkoor januari 2012

Het kinderkoor gaf in een uitvoering voor de bewoners van Huize Molenschot en werkte hierbij samen met het Ouderenkoor uit Soest.

Uitvoering kinderkoor mei 2011

Het eerste optreden van het kinderkoor in Cultureel centrum Artishock Soest.

Solfègeles 2011/2012

In seizoen 2011/2012 en 2012/2013 kregen alle kinderen van het kinderkoor solfègeles (van blad leren zingen) volgens de methode Nachtegaal van Caro Kindt (artistiek leider Nieuw Amsterdams Kinderkoor).

Leerlingenuitvoering december 2010

Een feestelijke uitvoering van 4 piano- en zangleerlingen in december. De liedjes en stukjes werden aan elkaar verbonden door een verhaal. Na afloop wat drinken en lekkers: speciale cupcakes met muzieknoten, kerstbomen en sterren!