Nieuws

KENNISMAKINGSLES Muziekplezier van 0 tot 4 in VATHORST
Op woensdag 11 oktober 2017 is er weer een Belevingsochtend in het Kinderbelevingscentrum in Vathorst (Amersfoort). Dit keer kan een kennismakingsles “Muziekplezier van 0 tot 4” gevolgd worden ). De kennismakingsles staat open voor kinderen tussen 1 en 4 jaar, samen met 1 ouder, grootouder of verzorger. Deelname aan de belevingsochtenden kost € 2,50 per keer en is inclusief drinken en iets lekkers (voor zowel de volwassenen als de kinderen).
Praktische info:
Datum / tijd: woensdag 11 oktober 2017, 9.30 – 10.00 uur
Adres: Caraïben 6, Amersfoort
VOORAF OPGEVEN IS NIET NODIG.

PIANOLES EN ZANGLES AAN HUIS
Bij Ekkanti Muziekatelier komt muziekdocent Marca Hanegraaff gewoon bij jouw thuis lesgeven!
Lesplaatsen zijn Soest, Hoogland en Amersfoort-Noord (Nieuwland, Kattenbroek en Vathorst).

SAMENWERKING MET KINDERDAGVERBLIJF VATHOST
Ekkanti Muziekatelier werkt samen met Kinderdagverblijven Bzzzonder in Amersfoort Vathorst, bij het aanbieden van de cursus “Muziekplezier van 0 tot 4” voor jonge kinderen en hun ouder, grootouder of verzorger.
De cursus “Muziekplezier van 0 tot 4” kan daardoor tegen zeer sterk gereduceerd tarief worden aangeboden aan kinderen die worden opgevangen bij een Bzzzonder-lokatie.
Meer informatie over deze cursus: Muziekplezier van 0 tot 4.

SAMENWERKING MET KINDERDAGVERBLIJVEN SOEST
Ekkanti Muziekatelier werkt samen met 3 kinderdagverblijven in Soest, te weten: Dribbel, Duinpaleis en Kasteel, bij het aanbieden van de cursus “Muziekplezier van 0 tot 4” voor jonge kinderen en hun ouder, grootouder of verzorger.
De cursus “Muziekplezier van 0 tot 4” kan daardoor tegen zeer sterk gereduceerd tarief worden aangeboden aan kinderen die worden opgevangen bij een BINK-lokatie.
Meer informatie over deze cursus: Muziekplezier van 0 tot 4.

Voor meer informatie: neem contact op via de contactpagina.